Teljes körű szervíz 

Teljes körű javítás

Márkafüggetlen autószervizként vállaljuk minden, európai és ázsiai gyártmányú személygépkocsi, terepjáró és kishaszongépjárművek garancián túli javítását, szervizelését és karbantartását:
Olajcsere, garancián túli javítás, motor javítás és felújítás, váltó javítása és felújítása, villamosság  javítás,indító, generátor javítás  futómű javítás és diagnosztika, fékmérés és diagnosztika, fényszóró beállítás, kipufogógáz összetételének vizsgálata. Gyertya, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő cseréje, kuplung javítás.

Időszakos szervizek, karbantartás

A motorolajat a legtöbb autó típusnál 15 ezer (esetenként 30 ezer) kilométer megtételét követően, de legkésőbb egy év eltelte után le kell cserélni. A legutóbbi olajcsere időpontját és az akkori kilométeróra állását gépkocsijának szervizkönyve tartalmazza. Amennyiben a legutóbbi olajcsere időpontja nem ismert, mihamarabb keresse fel szervizünket, mert az elhasználódott motorolaj komoly károkat okozhat képkocsijának motorjában.

Mindig figyeljen autója állapotára!

Ne csak műszaki vizsgára készítesse fel!

Kiemelt szervíz

 

 • Adas kamera kalibrálás
 • számítógépes diagnosztika
 • automata váltó olajcsere
 • klíma javítás és töltés
 • futómű beállitás
 • műszaki vizsga

     Automata váltó olajcsere

     A legtöbb gyártó már hatvan ezer kilométernél írja elő az olaj, a szűrő, valamint a tömítések cseréjét. Vége az élettartam olajoknak. Sokszor gondolják úgy az autósok, hogy a kezdeti rángatás után talán majd rendbe jön, és tovább próbálgatják a meghibásodott váltót. Ennek eredménye a gazdasági totálkár felé szokott közelíteni.

     Megfelelő karbantartással megsokszorozható a váltó élettartama, nem beszélve arról, hogy a működése komolyan kihat a menetkomfortra is. Ugyanis tudni kell, hogy főleg a szokásos hidraulikus nyomatékváltó esetében, ha csak leengedjük az elhasználódott olajt, akkor, az ilyen váltó szerkezeti felépítésének köszönhetően, még kb. az elméleti feltöltési mennyiség ~ 60 -70 százaléka bent marad a váltóban. Ahhoz, hogy hosszútávon is minőségi munkát tudjunk végezni, szükséges egy olyan professzionális berendezés, amellyel teljes egészében le tudjuk cserélni az elhasználódott hajtómű-olajat illetve ezzel egy időben, karban is tartja a szerkezetet.

     Hajtóműolaj csere előtti karbantartás szerepe

     szervizünkben nemcsak kicseréljük a váltóolajt, hanem még a csere előtt egy speciális tisztító adalékkal eltávolítjuk a lerakódott szennyeződéseket, ezáltal a friss olaj egy valóban tiszta környezetbe fog kerülni, így lényegében meghosszabbítva az új olaj teljesítményét és élettartamát!

     Mindig figyeljen autója állapotára!

     Ne csak műszaki vizsgára készítesse fel!

     Kiemelt szervíz

     • ADAS KAMERA KALIBRÁLÁS
     • automata váltó olajcsere 
     • klíma javítás és töltés
     • futómű beállitás
     • Műszaki vizsga

     ADAS

     Az ADAS  nem csupán egyetlen technológiát jelent, hanem a járműbe épített teljes elektronikus rendszerre vonatkozik. A mesterséges intelligenciát (AI), érzékelőket és HMI (human-machine) kezelőfelületet használó vezetéstámogató rendszer alapvető előnye, hogy hamarabb ismeri fel az esetleges veszélyeket, mint az emberi agy, és a megfelelő biztonsági beavatkozással gyorsabban is reagál rájuk.

     Felismeri a kockázatos vezetési magatartásokat is, mint az álmosság, figyelemhiány, sávelhagyás, és valós idejű riasztással figyelmezteti a sofőrt. A vezetéstámogató rendszer emellett automatizálja a nehéz vagy ismétlődő műveleteket, valamint csökkenti a koncentrációt befolyásoló tényezőket, amelyek gyakran vezetnek karambolhoz. Fontos, hogy ezen koccanások elkerülése miatt csökkenhetnek a biztosítási kárigények, illetve a szervizelések száma, összességében nőhet a jármű értéke.

     Az ADAS 4 legfontosabb funkciójának eleme és várható hatásaik:

     A funkciók működéséhez jó néhány elektronikai eszközt használ az ADAS-rendszer. A leggyakoribb érzékelők a kamerák, valamint az ultrahangos, a radar- és a lézeralapú távérzékelők (Lidar). Ezek többnyire az autó első és hátsó lökhárítójában, valamint az oldalsó tükrökben találhatók.
     A szenzoroktól, kameráktól kapott adatokat az autóban lévő intelligens szoftver dolgozza fel, majd adott esetben aktiválja a hardvert. Az algoritmus alapú gépi tanulás és a mesterséges intelligencia fejlődése azt is eredményezi, hogy ezek a rendszerek egyre inkább saját maguk „döntik el”, mit tesznek az adott szituációban. Ezért az ADAS az önvezető autók fejlesztésében is kiemelt szerepet játszik.

     Mindig figyeljen autója állapotára!

     Ne csak műszaki vizsgára készítesse fel!

     Kiemelt szervíz

     • ADAS KAMERA KALIBRÁLÁS
     • automata váltó olajcsere 
     • klíma javítás és töltés
     • futómű beállitás
     • Műszaki vizsga

     Teljes körű autószervíz

      Szakértelemmel és garanciával

     Motor javítás és felújítás

     Garancián túli javítás

     Generátor javítás