Megkezdtük a XADO olajak és adalékok forgalmazását.

https://xado.hu/webshop/olajok/motorolajok/szintetikus-olajoK

 A XADO az egyetlen technológia a világon, amely működés közben képes a kopott, súrlódó fém alkatrészek feljavítására. A XADO termékek hatóanyaga: a REVITALIZANT, amely a súrlódó fémfelületek közé jutva katalizátorként elindítja a revitalizálás folyamatát. Ennek során feldúsul a fémfelületek széntartalma, fém-fémkarbid, végül gyémánt keménységű kopásálló, új fémkerámia réteg alakul ki. Nem alkot külön réteget, beleötvöződik és elválaszthatatlanul kötődik a fémfelületbe.


AUTOMATAVÁLTÓ OLAJCSERE EGY TELJESEN AUTOMATIZÁLT

OLAJCSERÉLŐ GÉPPEL

Szervizünkben a legmodernebb automata váltó olajcserélő,

alkalmazzuk, mely az automata váltó olaját teljesen automatikusan cseréli le.

A karbantartási folyamatot egy intelligens szoftver vezérli és felügyeli. Az állomás úgy lett tervezve, hogy lecserélje a váltóban található összes olajat és kitisztítsa az ehhez tartozó rendszert az összes autó típuson. Műszerünkhöz márka és modell specifikusan rendelkezésünkre állnak az adapterkészletek, konfigurációk és tudásanyagok, így az autógyártók és különféle váltó rendszerek teljes egészén elvégezhető a karbantartás.

A berendezéssel elvégzett olajcsere nem összetévesztendő a legtöbb autószervizben történő váltóolaj cserével. Műszerünk az olaj 100 százalékát képes lecserélni és a váltó rendszerét átmosni, míg a hagyományosan elvégzett olajcserekor a váltó szerkezeti felépítésének köszönhetően a kenőanyag alig több mint felét cserélik le, így az a módszer csak részleges olajcserét eredményez, nem beszélve arról, hogy az egyéb lerakódások és szennyeződések sem oldódnak fel váltórendszer faláról.