Autódiagnosztika

Gyári szintű, professzionális autódiagnosztika

Cégünk több diagnosztikai műszerrel rendelkezik. (BOSCH,  WÜRTH, MAGNETI MARELLI, CARMAN SCAN, DEC, TEXA, LAUNCH BRAIN BEE, AUTOBOSS, VAG COM, GUTMANN, OP-COM, G-SCAN stb.)

Ennek előnye,hogy szinte az összes autómárka összes típusát tudjuk diagnosztizálni 2022-ig! 

Rendelkezünk az összes régebbi autó specifikus diagnosztikai csatlakozójával. Pl.: BMW, Fiat, Mercedes, Renault, Nissan, Mazda, Kia, Daewoo, Chrysler, valamint a napjainkban elterjedt szabvány OBD csatlakozóval ellátott autók teljes kőrű diagnosztikáját el tudjuk végezni.  A mai modern autó működését, a különböző egységek (motor, ABS, stb.) állapotát folyamatosan figyeli a központi vezérlőegység (ECU).

A határértéken kívüli mért értéket hibának minősíti, és a műszerfalon található sárga vagy piros színű figyelmeztető jelzés formájában jelzi, vagy akár be is avatkozik, a rendszer működése ún. vészüzembe kapcsol. A korszerű motorvezérlő elektronikák emellett rendelkeznek egy hibatárolási funkcióval, ami lehetővé teszi a hibák későbbi kiolvasását.

Ha észrevette, hogy gépjárműve műszerfalán kigyulladt a hibát jelző lámpa, keresse fel szervizünket és megállapítjuk a hiba okát!

Prioscope, a professzionális autódiagnosztika

A diagnosztikai műszer elmondja milyen hibát ír az ECU, de ha ez nem elég? Csak a PicoScope-pal láthatunk  teljes képet és juthat el a probléma megoldásáig. Kiváló diagnosztikai műszer. A soros diagnosztikával karöltve biztosan megtalálja a hibás alkatrészt. A PicoDiagnosztika lehetővé teszi,   kompresszió tesztet, akkumulátor és generátor vizsgálatot vagy henger-egyensúly tesztet.

 

Kiemelt szerviz

 

 

  •  ADAS kamera kalibrálás
  • Számítógépes diagnosztika
  • automata váltó olajcsere 
  • klíma javítás és töltés
  • futómű beállitás
  • Műszaki vizsga

  RÉSZECSKESZŰRŐ TÍSZTITÁS

Teljes körű autószervíz

 Szakértelemmel és garanciával