Autóklíma töltés, tisztítás

Autóklíma töltés

Évente egyszer érdemes a hűtőközeg mennyiségét ellenőriztetni, mert 20-30%-os hűtőközeg hiány már érezhető a hűtés hatásfokán! Cégünk a legkorszerűbb szervizberendezésekkel áll Ügyfelei rendelkezésére! A Konfort 780R egy teljesen automata, professzionális Klímakarbantartó munkaállomás hagyományos és hibrid meghajtású személy-, kishaszon-, tehergépjárművek, és traktorok klímarendszerének karbantartásához. A berendezés alkalmas R134a és a legújabb R1234yf  klímagázzal töltött jármű klímarendszerekkel történő munkához. A munkaállomás segítségével mind manuális, mind teljesen automatikus üzemmódban képesek vagyunk elvégezni a hűtőközeg lefejtését, regenerálását, a teljes rendszer vákuumozását, a rendszer hűtőközeggel történő feltöltését, valamint az olaj és szükség esetén kontraszt anyag betöltését.

Autóklíma tisztítás

Az autóklímát minden éveben célszerű kitisztíttatni, mivel egy év alatt nagy mennyiségű por és pollen halmozódihat fel benne. A klíma szezon kezdete előtt érdemes kitisztítattani az autóklímát, hogy elkerüljük az esetleges allergiás problémákat, vagy megbetegedéseket.

A klímaberendezés sajnos optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok  is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit. A légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet. Az egyszerű megfázástól kezdve kaphatunk akár, komoly gombás fertőzést is.
Autószervizünk elvégzi  évenkénti esedékes klímatisztítását .

FIGYELEM!

A kezelés időtartama alatt az ózonizált térben semmilyen élőlény nem tartózkodhat! A tisztítás elvégzése után az utasteret jól ki kell szellőztetni.

Kiemelt szerviz

 

 

  •  ADAS kamera kalibrálás
  • Számítógépes diagnosztika
  • automata váltó olajcsere 
  • klíma javítás és töltés
  • futómű beállitás
  • Műszaki vizsga

  RÉSZECSKESZŰRŐ TÍSZTITÁS

Teljes körű autószervíz

 Szakértelemmel és garanciával