Teljes körű javítás :auto

Márkafüggetlen autószervizként vállaljuk minden, európai és ázsiai gyártmányú személygépkocsi, terepjáró és kishaszongépjárművek garancián túli javítását, szervizelését és karbantartását: Olajcsere, garancián túli javítás, motor javítás és felújítás, váltó javítása és felújítása, villamosság  javítás,indító, generátor javítás  futómű javítás és diagnosztika, fékmérés és diagnosztika, fényszóró beállítás, kipufogógáz összetételének vizsgálata. Gyertya, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő cseréje, kuplung javítás.

Időszakos szervizek, karbantartás:müszerfal

A motorolajat a legtöbb autó típusnál 15 ezer (esetenként 30 ezer) kilométer megtételét követően, de legkésőbb egy év eltelte után le kell cserélni. A legutóbbi olajcsere időpontját és az akkori kilométeróra állását gépkocsijának szervizkönyve tartalmazza. Amennyiben a legutóbbi olajcsere időpontja nem ismert, mihamarabb keresse fel szervizünket, mert az elhasználódott motorolaj komoly károkat okozhat képkocsijának motorjában.

Autóvillamosság :indito

 • Indítómotor bevizsgálás, javítás, felújítás
 • Generátor bemérés és javítás, felújítás
 • Világítás javításgenerátor
 • Elektromos ablak javítás
 • Elektromos zár javítás
 • Általános autóvillamossági hiba keresés és javítás
 • Telefon kihangosítók beszerelése
 • Akkumulátorok forgalmazása, cseréje, bevizsgálása
 • Gépjárműizzók forgalmazása
 • Autóriasztó beszerelés

Autódiagnosztika:

Cégünk több diagnosztikai műszerrel rendelkezik.(BOSCH, WÜRTH,,CARMAN SCAN, DEC, TEXA,BRAIN BEE,AUTOBOSS,stb) Ennek előnye,hogy szinte az összes autómárka összes típusát tudjuk diagnosztizálni 2017-ig! Rendelkezünk az összes régebbi autó specifikus diagnosztikai csatlakozójával.Pl BMW,Fiat,Mercedes,Renault.Nissan, Mazda, Kia, Daewoo, Chrysler, stb valamint a napjainkban elterjedt szabvány OBD csatlakozóval ellátott autók teljes kőrű diagnosztikáját el tudjuk végezni.

Fényszóró beállítás:index

Szervízünk a legkorszerűbb fényszóró állító berendezésel van felszerelve. A Bosch HTD 815 egy inteligens CMOS kamerával felszerelt fényszóró-ellenőrzőkészülék a modern fényszóró-rendszerek vizsgálatára.

A HTD 815 készülék előnyei:

 • Minden fajta fényforráshoz: izzószálas, halogén, xenon és LED típusokhoz.index
 • Minden típusú járműhöz: személyautókhoz, motorkerékpárokhoz, teherautókhoz és haszonjárművekhez
 • Minden fajta fényszóróhoz: főfényszórókhoz, ködfényszórókhoz, más egyéb fényszórókhoz
 • Digitális kiértékelés (digitális képfeldolgozás)

Futómű beállítás :

Megérkezett legújabb három dimenziós, komputeres, lézersugaras futómű beállító készülék!  Ha szeretné beállíttatni futóművét, akkor nálunk erre kiváló lehetőség kínálkozik a Hofmann Geoliner 670-es géppel. Előnyei a hagyományos futómű állítókkal szemben:3d-futómű-állítás-7-1024x585

 • legújabb komputeres, három dimenziós  futómű beállító készülék
 • optimális útfekvés
 • helyes viselkedés fékezésnél (nem húz oldalra)
 • optimális nyomtávtartás egyenetlen útburkolatokon is
 • biztonságos kanyarvétel (jobb kanyarfekvés)
 • pontos egyenesben tartás
 • az abroncsok idő előtti kopásának kiküszöbölése

A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit; a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is. A kerékfelfüggesztés összeköti a kerekeket az alvázzal illetve az önhordó felépítménnyel. Átviszi egyrészt a jármű súlyát és a tömegerőket a kerekekre, másrészt a kerekek fékezési, meghajtó és oldalvezetési erőit a felépítményre. A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden kocsitípushoz pontosan megadják. Ezen előírások elhanyagolása, rossz beállítása rendellenes gumikopáshoz, a futómű idő előtti rongálódásához vezethet. A futómű beállításának minősége nagymértékben befolyásolja a jármű menetviszonyait.

Autóklíma töltés

Évente egyszer érdemes a hűtőközeg mennyiségét ellenőriztetni, mert 20-30%-os hűtőközeg hiány már érezhető a hűtés hatásfokán!

Cégünk a legkorszerűbb szervizberendezésekkel áll Ügyfelei rendelkezésére!

A Konfort 780R egy teljesen automata, professzionális Klímakarbantartó munkaállomás hagyományos és hibrid meghajtású személy-, kishaszon-, tehergépjárművek, és traktorok klímarendszerének karbantartásához.

A berendezés alkalmas R134a és a legújabb R1234yf  klímagázzal töltött jármű klímarendszerekkel történő munkához. A hűtöközegek közötti váltás mindössze néhány percet vesz igénybe.

A munkaállomás segítségével mind manuális, mind teljesen automatikus üzemmódban képesek vagyunk elvégezni a hűtőközeg lefejtését, regenerálását, a teljes rendszer vákuumozását, a rendszer hűtőközeggel történő feltöltését, valamint az olaj és szükség esetén kontraszt anyag betöltését.

Autóklíma tisztítás

Az autóklímát minden éveben célszerű kitisztíttatni, mivel egy év alatt nagy mennyiségű por és pollen halmozódihat fel benne. A klíma szezon kezdete előtt érdemes kitisztítattani az autóklímát, hogy elkerüljük az esetleges allergiás problémákat, vagy megbetegedéseket.

A klímaberendezés sajnos optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok  is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit. A légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet. Az egyszerű megfázástól kezdve kaphatunk akár, komoly gombás fertőzést is.
Autószervizünk elvégzi  évenkénti esedékes klímatisztítását .

FIGYELEM

A kezelés időtartama alatt az ózonizált térben semmilyen élőlény nem tartózkodhat! A tisztítás elvégzése után az utasteret jól ki kell szellőztetni.

Gumiszerelés értékesítés :3

A gépjárművek biztonságos közlekedésének alapvető feltétele a megfelelő gumiabroncsok használata. Amennyiben a napi átlaghőmérséklet +7 ℃ alá csökken, vagy e fölé emelkedik, szükségessé válik a gumiabroncsok cseréje.  Továbbá a gumiabroncsokat le kell cserélni,

 • ha a profilmélység az előírt minimumra csökken
 • helyi rendellenes kopás esetén
 • ha az abroncson az öregedés jelei láthatóak vagy ha az életkora elérte a 8 évet.

2014. november 1-től az Európai Unió területén az újonnan értékesített gépkocsik esetében kötelező felszereltség lett a gumiabroncs nyomásellenőrző rendszer, angol nevének rövidítéséből TPMS.  A gumiabroncs nyomásellenőrző rendszer egy elektronikus rendszer, amely folyamatosan ellenőrzi a jármű gumiabroncsaiban lévő nyomást vagy annak változását, és az erre vonatkozó információkat menet közben is megjeleníti a vezető számára. Amennyiben bármelyik gumiabroncsban a nyomás veszélyes mértékben vagy hirtelen lecsökken, a rendszer vészjelzést küld a vezető számára.

Szervizünk rendelkezik keréknyomás ellenőrző rendszer diagnosztikai eszközzel!

A TPMS diagnosztikai eszközzel történik az új TPMS szenzor aktiválása , majd a TPMS szenzornak a jármű elektronikára való felprogramozása, a hibakódok kiolvasása. A diagnosztikai eszköz alkalmas a TPMS szenzorok hibáinak kiszűréséres

Riasztó beszerelés :

PATROLLINE – A legprofesszionálisabb CAN-BUS technológiával működő autóriasztók és rablásgátló rendszerek.A gépjárművek elektromos rendszereibe történő innovációk, komoly feladat elé állítják a biztonsági rendszerek gyártóit. A fejlesztések rengeteg időt és pénzt követelnek.  A PATROL LINE párhuzamosan halad a gépkocsigyártók fejlesztéseivel és azonnali megoldással reagálnak minden kihívásra. Egyszóval a PARTOL LINE CAN-BUS rendszerű autó riasztója . A CAN-féle innováció az elmúlt néhány évben felkeltette az autógyártók érdeklődését, akik elkezdték a hagyományos elektromos hálózatok egy részét a CAN technológiára épülő rendszerrel helyettesíteni. Többek között az OPEL, a PEUGEOT, a VOLKSWAGEN CSOPORT (Seat, Volkswagen, Audi, Skoda), MERCEDES és BMW is használja ezt.

RIASZTÓ

Logo_Pagina_Patrol

Alkatrész értékesítés:

A rendszeresen frissülő raktárkészletünknek köszönhetően a gyorsan fogyó, kopó alkatrészek nálunk folyamatosan elérhetőek, de a speciális tartós alkatrészek is.Kapcsolatban állunk az ország jelentős alkatrész-forgalmazóival, hogy biztosítsuk ügyfeleink részére a lehető legkedvezőbb árat és a gyors beszerzést. Kiemelt autóalkatrész beszállítóink: UNIX , BÁRDI, KELLE KFT, INTERCARS, SZAKÁL METÁL KFT, AUTONET, GUMIFLEX, BOSCH, LAVINA KFT, FER-VILL KFT. Exide_Excellautoszerviz_23autoszerviz_33