PÁLYÁZAT

Autóvillamosság szerelő gyakornok alkalmazása”.

A cég fejlesztése a Széchenyi 2020 programból, GINOP-5.2.4-16-2016-00697 azonosító számú pályázatból támogatott fejlesztés.

A pályázat központi eleme egy fő autótechnikus gyakornok alkalmazása, így a vállalkozás munkavállalóinak száma egy fővel nővekedett.

A fejlesztés során a Haidinger Autószervíz Kft újabb diagnosztikai rendszert, a Bosch EsiTronic rendszert vezetett be.

A 4 028 010 Ft támogatási összegű, 100% támogatási intenzitású projekt költségei tartalmazzák még egyéni szerszámkészletek beszerzését és általános projekt admininsztrációs költségeket is.

A projekt támogatott időtartama: 2016.10.01-2017.06. 30. A projektben foglalkoztatott gyakornok 6 havi továbbfoglalkoztatásának kötelezettsége 2017.12.31-én befejeződött.

,

,

umvp_logo_fekvo0913Szolgáltatás-fejlesztés a Haidinger Autószervíz Kft-néleu_zaszlo

Abán nyert vidékfejlesztési támogatást a családi vállalkozás parkoló létrehozására és modern diagnosztikai berendezések alkalmazására2009-ben benyújtott támogatási kérelem alapján valósított meg szolgáltatás fejlesztő beruházást a 4 fővel működő vidék mikrovállalkozás. A pályázatot az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatta a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közreműködésével.    A fejlesztésre a pályázó Haidinger Autószervíz Kft 6.278.565 Ft. európai uniós támogatást nyert.

Az Abán évtizede működő családi vállalkozás fő tevékenysége kezdetben az autóvillamossági szerelés-javítás volt, amely az idők során általános gépkocsi javítással és környezetvédelmi vizsgálattal egészült ki.
A 2009 decemberében benyújtott EMVA pályázaton a cég új diagnosztikai berendezések rendszerbe állítása, parkolóhelyek kialakítása és ISO minősítés megszerzése érdekében nyújtott be támogatási kérelmet.
A támogatási kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 2011 elején jóváhagyta, a fejlesztési elképzelésre 6.278.565 Ft támogatást ítélt meg, amely a teljes fejlesztési költség mintegy 60%-a.
A támogatás fejében a cég elsősorban min. 5 éves működtetési kötelezettséget illetve 4 fő munkaerő-megtartást vállalt, illetve természetesen új szolgáltatások végzését is.
A támogatás igénybe vételével a cégnek lehetősége nyílt új szolgáltatásként fék- és futóműdiagnosztikai vizsgálatok végzésére, amelyekre mind műszaki vizsgára felkészítés, mind pedig fék- és futómű javítási feladatok elvégzését követően szükség van.
A beszerzett eszközökkel gazdagodott a cég szolgáltatási palettája.
Ezen felül az autószerelő műhely általános körülményeit javította az udvarban kialakított, térkövezett ügyfélparkoló.
A fejlesztés részét képezte új, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése, amely szintén az ügyfelek színvonalasabb kiszolgálását segíti elő.

A fejlesztések bemutatására a cég 2013. február 11-én 14-16 óra között nyílt napot tart Aba, Petőfi Sándor u. 5. cím alatti telephelyén, ahol bemutatja a fent leírt fejlesztéseket.

2013. 01. 31.

Haidinger Autószervíz Kft

emva_mondat

Write a comment:

*

Your email address will not be published.