Autóklíma töltés

Évente egyszer érdemes a hűtőközeg mennyiségét ellenőriztetni, mert 20-30%-os hűtőközeg hiány már érezhető a hűtés hatásfokán!

Cégünk a legkorszerűbb szervizberendezésekkel áll Ügyfelei rendelkezésére!

Autóklíma tisztítás

Az autóklímát minden éveben célszerű kitisztíttatni, mivel egy év alatt nagy mennyiségű por és pollen halmozódihat fel benne. A klíma szezon kezdete előtt érdemes kitisztítattani az autóklímát, hogy elkerüljük az esetleges allergiás problémákat, vagy megbetegedéseket.

A klímaberendezés sajnos optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok  is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit. A légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet. Az egyszerű megfázástól kezdve kaphatunk akár, komoly gombás fertőzést is.
Autószervizünk elvégzi  évenkénti esedékes klímatisztítását .

FIGYELEM

A kezelés időtartama alatt az ózonizált térben semmilyen élőlény nem tartózkodhat! A tisztítás elvégzése után az utasteret jól ki kell szellőztetni.