Gyári szintű professzionális diagnosztika.

Cégünk több diagnosztikai műszerrel rendelkezik. (BOSCH,  WÜRTH ,MAGNETI MARELLI, CARMAN SCAN, DEC, TEXA,LAUNCH. BRAIN BEE, AUTOBOSS, VAG COM, GUTMANN,OP-COM,G-SCAN stb)  Ennek előnye,hogy szinte az összes autómárka összes típusát tudjuk diagnosztizálni  2020-ig!  Rendelkezünk az összes régebbi autó specifikus diagnosztikai csatlakozójával.Pl BMW,Fiat,Mercedes,Renault.Nissan, Mazda, Kia, Daewoo, Chrysler, stb valamint a napjainkban elterjedt szabvány OBD csatlakozóval ellátott autók teljes kőrű diagnosztikáját el tudjuk végezni.  A mai modern autó működését, a különböző egységek (motor, ABS, stb.) állapotát folyamatosan figyeli a központi vezérlőegység (ECU). A határértéken kívüli mért értéket hibának minősíti, és a műszerfalon található sárga vagy piros színű figyelmeztető jelzés formájában jelzi, vagy akár be is avatkozik, a rendszer működése un. vészüzembe kapcsol. A korszerű motorvezérlő elektronikák emellett rendelkeznek egy hibatárolási funkcióval, ami lehetővé teszi a hibák későbbi kiolvasását.Ha észrevette, hogy gépjárműve műszerfalán kigyulladt a hibát jelző lámpa, keresse fel szervizünket és megállapítjuk a hiba okát!

 PICOSCOPE, A PROFESSZIONÁLIS DIAGNOSZTIKA .

A diagnosztikai műszer elmondja milyen hibát ír az ECU, de ha ez nem elég? Csak a PicoScope-pal láthatunk  teljes képet és juthat el a probléma megoldásáig. Kiváló diagnosztikai műszer. A soros diagnosztikával karöltve biztosan megtalálja a hibás alkatrészt. A PicoDiagnosztika lehetővé teszi,   kompresszió tesztet, akkumulátor és generátor vizsgálatot vagy henger-egyensúly tesztet .

TPMS RENDSZER.

MI A TPMS RENDSZER?TPMS (Tire Pressure Monitoring System) – abroncsnyomás érzékelő rendszer Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer a nyomást és a hőmérsékletet ellenőrzi az abroncsokban. Ha az abroncsokban nyomásesés történik, vagy a nyomás az ajánlott minimális nyomás alá csökken, a vezető járműtípustól függően hangjelzést kap és a vezetőfülkében a műszerfalon megjelenik egy figyelmeztető jelzés. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer segítségével megelőzhetők a késői defektészlelés miatti balesetek. A rendszer a helyes nyomásértéken való üzemeltetést elősegítve csökkenti az üzemanyag fogyasztást, az abroncskopást, ami az üzemeltető közvetlen haszna, egyúttal az abroncsgyártással együtt járó CO2 kibocsátás mértékét, így védve egyúttal a környezetünket. Szervizünk rendelkezik keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) diagnosztikai eszközzel!A TPMS diagnosztikai eszközzel történik az új TPMS szenzor aktiválása , majd a TPMS szenzornak a jármű elektronikára való felprogramozása, a hibakódok kiolvasása. A diagnosztikai eszköz alkalmas a TPMS szenzorok hibáinak kiszűrésére.